Autor: 021.rs

Novi Sad
05.07.2020.
10:12
Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "Medicina rada i sporta" (Arse Teodorovića 5) saopštio je da se lekarski pregledi za upis u srednje i više škole, odnosno na fakultete mogu obaviti i u prostorijama ovog Zavoda, svakog radnog dana od 7 do 13:30 časova.
  • Istina

    05.07.2020 18:32
    Odgovor na Kriminalov komentar
    Ja sam u dva navrata bio u Medicini rada i sporta i u oba slucaja sam imao jako dobra iskustva.
    Tamo me je zateklo ljubazno osoblje a sam pregled je jako brzo obavljen.
    Za svaku preporuku.
  • @Kriminal

    05.07.2020 17:08
    Tuzna istina, da. S druge strane, sta mislis, ta zarada od komercijalnih sistematskih pregleda u domu zdravlja, u cije se dzepove izliva? Sigurno ne u dzepove zaposlenih koji imaju povecan obim posla preko ledja pacijenta, ne ni u sredstva za rad, popravljanje samog doma zdravlja... i to ide u isti stranacki dzep, gde ide sve u ovoj zemlji.
  • Kriminal

    05.07.2020 10:50
    Ovaj privatni Zavod je osnovao Mirko Šipovac. Dok je bio direktor državnog Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad, potpuno prekopirao delatnost, uzeo spiskove pacijenata i firmi, auto škole i dr. Radi u studentskoj poliklinici, a osnovao privatni Zavod u vremenu istražnih radnji. Lekari penzosi oko 70 godina. E tako se preko stranke uništavaju državne zdravstvene ustanove. Ma bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna